ДРАГИ НАШИ ВЕРНИ ЧИТАТЕЛИ,

Представяме ви полезна информация за начините на доставка и плащане на книгите, представени в нашия сайт.

За да пазарувате от pleiadbooks.com, трябва да имате регистрация.

ПОЛУЧАВАТЕ ВСЯКА ПОРЪЧАНА КНИГА С ОТСТЪПКА 30% от коричната цена.

Книгите изпращаме по куриер с наложен платеж.
ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА ПО КУРИЕР е ЗА СМЕТКА НА ПОЛУЧАТЕЛЯ. Можете да заявите вашите предпочитания за куриерската фирма или ние ще изберем най-практичния вариант.

ПРИМЕР
Ако поръчате по куриер книга на стойност 16 лв., сумата с отстъпката е 11.20 лв. Разходите за доставка са за ваша сметка. Крайната сума, която вие плащате заедно с доставката, е 11.20 лв. + цената, която ще определи куриерската фирма.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

ПО КУРИЕР – дължимата сума за поръчаните книги и цената за доставката ще заплатите на куриера при доставката на указания от вас адрес.
Попълвайте точен и пълен адрес и телефон, за да улесните доставката.

ПО БАНКОВ ПЪТ - поръчаните книги може да заплатите и чрез банков превод (с преводно нареждане или онлайн банкиране). В случай, че предпочитате този начин на разплащане, молим да преведете дължимата сума за поръчаните книги по сметката на издателство „Плеяда” ООД. Поръчката ще бъде изпълнена след превеждане на дължимата сума. Дължимата сума ЗА ДОСТАВКАТА ЩЕ ЗАПЛАТИТЕ НА КУРИЕРА при предаване на указания от вас адрес.

Данни за преводното нареждане:

Получател: „Плеяда” ООД
Банка: Уникредит Булбанк, клон София Хемус
Банков код BIC: UNCRBGSF
Номер на сметка IBAN: BG74 UNCR 9660 1025 3940 11

СРОК НА ДОСТАВКА
Книгите ще получите в рамките на 3 работни дни, като срокът за изпълнение на доставката тече от датата на поръчката ви в сайта.

ЗА ПОРЪЧКИ ОТ ЧУЖБИНА
Ако живеете в чужбина, имате възможност да поръчате книги, които ще бъдат доставени на посочения от вас адрес. Книгите изпращаме по пощата, като разходите за доставка са за сметка на получателя и се определят в зависимост от теглото на колета. Времето за доставка е в зависимост от държавата и бързината на международните пощенски услуги.
След като получим вашата заявка, ще ви изпратим e-mail, с който ще потвърдим наличността на желаните от вас книги, и ще повторим данните, необходими за извършване на съответния вид плащане (по банка). Моля не превеждайте никакви суми, преди да получите нашето съобщение.

Благодарим ви, че избрахте книгите на издателство ПЛЕЯДА. Възползвайте се от удобството да ги получите на по-ниска цена и доставени на вашия адрес.

ПЛЕЯДА – ЯРКО СЪЗВЕЗДИЕ ОТ КНИГИ